Afacerea Zilei. Bilete Avion Bucuresti Hawaii

Vacanta Hawaii

După ce ieri povesteam despre bilete de avion către Noua Zeelandă la prețuri mici de tot cu British Airways, azi a venit rândul nostru, al celor captivi în Flying Blue, să avem bilete ieftine avion, cu mile incluse către o destinație exotică.

Bilete avion Bucuresti Hawaii

Mai întâi, aveți nevoie de viză pentru Statele Unite. Viza se poate obține de la ambasada SUA din București, iar pentru detalii, vă invit să găsiți informații suplimentare pe siteul lor.
În octombrie 2013, un bilet avion București Hawaii costa 1520 dolari, dar exista posibilitatea ca, dacă sunteți mai flexibili, să găsiți bilete cu 1470 dolari. Cum facem să cumparăm bilete de avion mai ieftine?
Poziționarea este asigurată cu un bilet București – Goteborg/Stockholm/Copenhaga care, achiziționat acum costă sub 200 euro dus întors. De acolo, KLM oferă bilete de avion către Hawaii cu incredibilul pret de 832 dolari, practic la jumătate față de București!

Cazare Hawaii găsiți urmând linkurile din dreapta, iar pentru luna octombrie, dacă stelele se aliniază găsim camere de hotel sub 50 dolari pe noapte.

Ce trebuie să faceți acum?

Luați viza de state, cumparați biletele de avion și cazarea și nu uitați să ne dați un mare like pe facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *