Afacerea Zilei. Bilete avion Bucuresti Singapore

Singapore, Centrul Financiar, Hotel Fullerton.

Viespile au fost în Singapore și s-au bucurat enorm de vizita lor. Acum, pentru ca sunt din nou bilete avion ieftine pentru Singapore, e momentul sa ma gandesc din nou daca sa mai fac o tura de Asia sau nu. Știu sigur că duduia Viespoaică s-a bucurat enorm și poate, dacă o bateți la cap, o să și scrie cum s-a topit de căldură în martie anul trecut…

Bilete avion Bucuresti Singapore

Biletele sunt în mai – iunie și cu ajutorul WizzAir care zboară la Geneva, devine o plăcere pentru mine să vă prezint următoarele bilete de avion ieftine ca braga de la București la Singapore. Începem cu un zbor low-cost către Geneva, dar și Basel sau Zurich sunt la fel de bune ca punct de plecare. Cost aproximativ 50 euro.

Continuăm cu Elveția – Singapore – Germania, in lunile mai si iunie, bilete avion ieftine fiind disponibile peste tot în Germania, Frankfurt, Munchen, Berlin, Hamburg etc. PREȚ: 265 euro!!! Iar compania aeriană este Lufthansa!

Incheiem cu Germania București și dacă ați fost atenți, știți că Air Berlin are bilete cu 89 euro către București!

Total bilete avion București Singapore: 405 euro, față de 733 euro dacă vă cumpărați bilet de la București.

Ce puteți face cu 328 euro? Mai puneți 77 de euro și mergeți cu cineva-ul special… iar dacă vreți cazare, găsiți în dreapta!

LIKE! SHARE! ENJOY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *