Afacerea Zilei. Bilete Avion București.

Bilete Avion Ieftine

Oferte Bilete Avion

Air France. Ofertă interesantă pentru cei care călătoresc la clasa Business. Prețurile încep de la 1350 euro pentru Dubai și ajung până la 3050 euro pentru Buenos Aires. Nici cei ca noi, care călătoresc la Economy, nu sunt uitați: oferte avion către întreaga lume

Alitalia. Oferta lor pentru bilete avion ieftine este către Milano, Roma și Catania (în Italia) sau bilete ieftine către Barcelona, Madrid și Nisa. Dacă vreți să le vedeți pe toate, pe site la Alitalia, găsiți promoțiile la biletele de avion disponibile săptămâna aceasta.

Austrian. Oferta este variată și începe de la 173 euro pentru bilet de avion București – Stuttgart și până la 887 euro pentru avion București – Tokio. O puteți verifica aici. Am lăsat special la sfârșit știrea că biletul de avion București – Viena va costa de la 99 euro începând cu 25 martie.

CSA. Până pe 21 martie puteți profita de oferta cehească cel puțin interesantă. Avion București – Berlin, Stuttgart, Dusseldorf, Frankfurt, Copenhaga la 784 lei (180 euro). Perioada de călătorie este până  la sfârșitul lunii Iunie.

KLM. Bilete avion ieftine pentru destinații din întreaga lume sunt disponibile aici.

Lufthansa. Biletele de avion de la București pentru întreaga lume sunt la prețuri similare cu cele de la competiție. Până pe 17 martie, merită să verificați ofertele Lufthansa.

Oferte Bilete Avion Ieftine de la Low-Cost

Blue Air. Prețuri de la 14,99 euro, către sau de la anumite destinații.

WizzAir. Tocmai ce au anunțat cea mai mare extindere posibilă în România, dar bilete de avion București – Perugia sau Girona, nu sunt neapărat pe gustul meu.

Vueling. Cu doar trei destinații, Barcelona, Madrid sau Bilbao, nici ofertele nu sunt deosebite. Remarc totuși un zbor București Bilbao cu doar 59,60 euro.

Germanwings, Pegasus Airlines, flyDubai. Nu găsesc vreun bilet interesant sau vreo promoție destinată României.

Nu uitați să ne dați un mare like pe Facebook pentru a fi siguri că primiți cele mai noi oferte, așa cum apar și să profitați de ele cât mai repede.
De săptămâna viitoare, începem în forță, așa că nu uitați să ne vizitați des!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *