Afacerea Zilei. Bilete Avion Ieftine Tarom Cica…

bilete avion ieftine

Ieri mare comunicat de presa al Taromului. Scoatem, bagam si transformam. Hait! Sa vezi si sa nu crezi, promotii bilete avion, bilete ieftine si alte asemenea ce ne arunca Tarom peste noi. Ia cititi si va minunati:

Cursa de avion la Dublin, incepand cu retragerea Aer Lingus. Deci irlandezii nu mai zboara la Bucuresti pentru ca ii bate BlueAir pe zbor direct si restul companiilor pe zbor cu escala, prin urmare ce zice Taromul, tot nu avem bani, hai sa mai zburam undeva unde pasagerii sa fie mai putini decat echipajul (true story, Bucuresti – Nisa 2011 zbor personalizat pentru Viespi). Aterizeaza convenabil pentru un city break, vineri seara la 23.30 si decoleaza duminica la 00.20!

De acum cursa de noapte spre Dubai se muta ziua. Minunat! Sa avem competitie cu FlyDubai, companie low-cost. Zborurile sunt marti, joi si sambata, aterizarea e la ora 14.00, deci e de un city-break mai extins. Mai mult, la cati afaceristi se duc in Dubai, sa speram ca business class va fi ocupat si biletele la economy vor fi mai ieftine. Pentru luna mai am testat niste preturi si Tarom e un pic mai scump decat Lufthansa, ceea ce e foarte bine. Singurul impediment este ca FlyDubai zice ca nu are incarcare buna pe cursa de la Bucuresti. Viespea spera sa vada un razboi al discounturilor pentru bilete avion Bucuresti Dubai.

De separarea zborurilor spre Amman si Beirut am mai scris. nu am zburat si nici date nu am despre acestea, prin urmare nu comentez mult.

Iasi hub european pentru Tarom, cu zboruri catre Italia si Londra, am totusi rezerve. Bacaul e la doua ore de mers cu autocarul si preturile de la BlueAir sunt mult deosebite fata de Tarom pentru orice bilete de avion. Dar, din nou, sper sa gresesc.

 

Ce nu inteleg eu, dar nu am toate datele necesare, este de ce nu ne concentram pe cursele interne unde avem monopol. Cand faci 12 ore cu trenul pana la Oradea, iar un bilet decent costa peste 100 de euro si cursele sunt aproape overbooked e clar ca ai de unde sa umpli cel putin un avion suplimentar zilnic. Nu stii ce sa faci cu avioanele in timp de weekend? Baga-le pe city break in tara. As pleca oricand la Baia Mare, vineri sau sambata dimineata si m-as intoarce duminica seara, de exemplu…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *