Afacerea zilei. Bilete avion. Auckland de la 515 euro si altele

Oaie noua zeelanda

Vuieste internetul si e fericire mare ca British Airways face o bucurie imensa călatorilor, greșind niște preturi la bilete avion Auckland. Dacă până acum nu erau disponibile decât pe siteuri semiclandestine, de acum au ajuns și pe skyscanner, prin urmare trebuie sa vă grăbiți dacă vreți bilete de avion ieftine București Auckland.

Bilete Avion București Auckland. Date Disponibile

Azi de dimineata erau disponibile urmatoarele date de calatorie: 17 aprilie – 1 mai; 22 aprilie – 7 mai; 28 august – 24 septembrie; 30 septembrie – 1 noiembrie; 10-28 octombrie; 25 octombrie – 10 noiembrie. Plecarea pentru aceste bilete este din Barcelona, asa ca la pretul de 515 euro mai trebuie adaugat pretul unui bilet avion lowcost pana la Barcelona.

Compania aeriană care le vinde este British Airways, iar cele care operează efectiv zborul sunt Cathay, JetConnect și British Airways.

Grabiți-va că dispar repede, mai ales că toate siteurile au sarit pe aceasta eroare. Tineti minte. Nu sunati compania aeriana! Este mai mult ca sigur o eroare de ticketing a companiei aeriene.

Bilete Avion Italia. Alitalia de la 99 euro

Până pe 29 martie, orice zbor intern în Italia cu Alitalia costă de la 44 euro, Roma – Bruxelles costă 99 euro, iar dacă aveți noroc găsiți bilete avion transatlantice de la 574 euro, cum ar fi  Roma – Boston sau Bari – Sao Paolo la 799 euro.

Bilete Avion Germania. Air Berlin către Estul Europei la 98 Euro

Air Berlin, membră a OneWorld, compania parteneră a Etihad, scoate la vânzare bilete de avion la 98 euro din Germania către București, Sofia, Varșovia, Budapesta, Cracovia și Gdansk. Vă propun aceste bilete de avion dacă aveți în plan o vacanță cu punct de plecare în Germania pentru un tur al estului Europei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *