Afacerea zilei. Lima la 265 euro, Bangkok la 455 eur

Oaie noua zeelanda

Demult nu am mai dat de o afacere buna ca acum. Si am dat de doua afaceri, nu de una…

Lima la 260 euro

TAM, compania nationala braziliana, ofera preturi incredibil de mici pentru un zbor catre Lima cu plecare din diverse orase din Europa cum ar fi:
Paris – Lima – Londra la 265 euro cu disponibilitate in aprilie, mai
Paris – Cuzco – Londra la 297 euro in mai, iunie
Milano – Buenos Aires – Madrid la 454 euro in aprilie
Milano – Buenos Aires – Londra la 458 euro in iunie

Toate zborurile sunt cu escala la Sao Paulo sau la Rio de Janeiro. Inca un lucru bun, datorita fuzionarii dintre TAM si LAN, compania nationala peruviana, milele acumulate pot fi acumulate in programul de fidelitate LAN, membru al OneWorld.
Un bilet Bucuresti – Paris si intoarcere Londra – Bucuresti este in jur de 210 euro, dar un bilet Bucuresti – Lima – Bucuresti este 1222 euro. Urmand sfaturile viespilor economisiti dintr-un foc 747 euro de persoana!
Cu banii acestia puteti sa va alegeti un hotel practic gratuit.
Utilizati cu incredere comparatorul de hoteluri de mai jos pentru a gasi cel mai convenabil hotel.

Bangkok la 455 eur

De data asta, cadoul vine de la Etihad, compania aeriana din Abu Dhabi. Zborurile sunt in iunie, iulie, septembrie si noiembrie, nu neaparat cele mai bune luni de vizitat Thailanda. Calatoria este pe traseul: Amsterdam – Bangkok – Frankfurt si costa 455 euro. In functie de perioada aleasa de calatorie, sfatul meu este, totusi, verificati si cat costa de la Bucuresti un astfel de zbor. Pentru septembrie, un bilet de la Bucuresti este 722 euro, iar costul “pozitionarii” la Amsterdam si Frankfurt este de 165 euro. Economia, desi exista, este relativ mica, de doar 100 de euro. Dar am uitat ceva, in Bangkok, cu 100 de euro mananca doua persoane o saptamana numai mancare de pe strada, gatita in fata voastra. Iar daca doriti hotel, utilizati formularul de cautare.

Drum bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *