Afacerea zilei. Ofertele TAM (Star Alliance), Royal Jordan (OneWorld), China Southern (SkyTeam)

avion in decolare

Ghicitoare: Plecam dintr-un oras de pe Dunare, direct in Asia, pe undeva pe la paralela 38. Ne intoarcem din alt oras din Asia, in alt oras din Europa de langa un vulcan activ si ne costa 218 euro. Eu ma dau batut si astept raspunsul castigator de la voi. Pun la dispozitie ghid de cautare bilete de avion ieftine.

Pana vine raspunsul, ne pastram in zona promotiilor si biletelor eronate. In America de Sud am avut o ploaie de bilete gresite, practic in fiecare zi “scapate” din vedere de TAM, compania aeriana braziliana. Am inceput cu Lima, am continuat cu Rio de Janeiro si Sao Paulo, terminam glorios cu Santiago de Chile, Buenos Aires, Montevideo si Tara de Foc. Disponibilitatea este extraordinara, imprastiata pe tot parcursul anului. Oricum ar fi e vorba de o economie de minimum 500 euro fata de un bilet de la Bucuresti. Daca va intereseaza, lasati un comentariu aici sau pe pagina noastra de Facebook cu datele pe care le doriti si le vom cauta. Singurul dezavantaj pe care il vad este ca trebuie sa studiati cu atentie programul de fidelitate in care va inrolati pentru a profita si de colectarea de mile.

Royal Jordan ofera bilete de avion ieftine la Bombay, continua cu Bangkok – Kuala Lumpur, clasa business la 1400 euro si, pentru cei care cauta zboruri cat mai ieftine, Sri Lanka la 340 euro in mai si Bangkok la 336 euro in iunie. Economie estimata: minim 150 euro

Pentru Asia, China Eastern este cea care isi face cel mai mult reclama lansand bilete ieftine si foarte ieftine. Oferta lor am prezentat-o acu cateva zile, bilete de avion ieftine in Australia, cu o economie de vreo 300 euro.

Inchei cu un bilet glorios. Sao Paulo – Kuala Lumpur si retur, doua zboruri de 10 ore legate, pentru 23000 de mile in total. Vrea cineva sa se bage?Bilet Glorios

Daca e util, dati un like, daca e util pentru altii, dati un share si mai presus, bucurati-va de calatorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *