Argentina baby!

După ce a părut că am dispărut fără urmă, ne-am întors și suntem gata de a pleca în destinații noi și interesante. Eu am un mile run de făcut doar pentru a obține statut Privilege Club Silver la Qatar Airways, adică OneWorld Ruby, pentru ca anul următor avem planuri interesante pentru continentul american și statutul ăsta ne va fi de folos.

Până să ajungem în America de Nord, profităm de ofertele disponibile. Astfel, până pe 19 noiembrie KLM și Air France au prețuri reduse la bilete de avion către destinații din întreaga lume. Seattle la 732 euro, Anchorage la 733, New York la 556, înțelegeți ideea… Linkurile către ofertele special sunt la finalul articolului și poate veți profita de ele.

Cum ziceam, am profitat de prețurile bune și că ne place vara, așa că ne-am luat bilete către Buenos Aires în mijlocul verii australe, iarna cumplită la noi. O lună plecăm la soare, vară și căldură… Suntem în mijlocul planificării, deci așteptați-vă la o serie de articole despre unde ne vom caza, ce vom face și cum ne vom petrece vacanța…

Cum zicea cineva, nu vreau să zic nimic, doar mă laud…

Reduceri la Air France sau reduceri la KLM.

Comments

  1. Sa va tina Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *