Idei de Weekend. Când găsesc bilete de avion ieftine la Copenhaga?

Aeroportul din Copenhaga este unu din cele mai mari din Scandinavia și este gazdă pentru aproape 50 companii aeriene, din care SAS, compania scandinavă se desprinde drept cel mai mare utilizator. Surprinzător, pe locul doi este Norwegian, prima companie aeriană nordică low-cost.
Din România, doar SAS zboară de la București după următorul program: de luni până sâmbătă până pe 17 august, după care marți, joi și sâmbătă. Cum aeroportul din Copenhaga este un mini sediu al SAS, membră a Star Alliance, deseori competitoarele au prețuri excelente pentru zboruri către Copenhaga.

Prețuri la bilete de avion București – Copenhaga
În mod normal un bilet de avion ar costa între 230 și 270 euro, cu o escală undeva pe unul din marile aeroporturi ale Europei. Totusi, daca aveți răbdare și libertatea de a cumpăra biletul mult visat, puteți să găsiți bilete de avion la Copenhaga cu doar 194 euro.

Zbor direct București Copenhaga
Cum ziceam, SAS este singura companie care zboară direct de pe Aeroportul Internațional Otopeni către Kastrup, aeroportul din Copenhaga. Prețul unui bilet este 275 euro în august și scade la 194 euro în noiembrie.

Zbor cu escală București Copenhaga
Cel mai ieftin zbor cu escală este cu Austrian Airlines, la doar 230 euro în august. Pentru luna noiembrie însă, putem găsi bilete și cu 189 euro, cu Alitalia sau Air France.

Low-cost la Copenhaga?
Da, se poate. E mai complicat un pic, dar de poate. Prețul însă nu este chiar așa de mic cum ne-am fi așteptat, adică 130 euro pentru zbor dus-întors cu Wizz AIr, easyJet sau 140 euro cu Air Berlin și easyJet.

Comments

  1. Utile informatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *