Bilete de Avion Ieftine catre Destinatii Indepartate

Pe repede inainte, daca va intereseaza lasati un comentariu si va voi da detalii.
La ora 6.00 aceste bilete mai puteau fi cumparate:
Bucuresti – Roma – Beijing la 400 de euro

Paris – Hong Kong la 306 euro pentru anumite date in luna mai, Londra – Hong Kong la 378 euro in octombrie si Frankfurt – Hong Kong la 332 euro in mai. Toate zborurile sunt Etihad si Air Seychelles. Mai mult ca sigur e o greseala, nu va luati hotel decat dupa ce aveti biletul confirmat, platit si emis.

Budapesta – Bangkok la 595 euro cu aeroflot, stiu se poate si mai bine de atat, mult mai bine, dar asta e acum disponibil. Pentru lunile martie – iunie

Si pentru ca stiu pe cineva care m-a intrebat, Roma – Dar Es Salaam (Tanzania adica) la 414 euro dus intors si cu mile la Star Alliance, zbor cu Egypt Air, in februarie si martie, la anumite date!

Cebu Airlines (low cost din Filipine) sarbatoreste cumpararea primelor Airbus 340 second-hand. Prima destinatie: Dubai, servita zilnic, la doar 209 euro pe zbor, combinata cu un Flydubai de la Bucuresti, inseamna ca poti ajunge in Asia de Sud Est cu 400-430 euro, in mod curent din Bucuresti. Zic, totusi, Cebu Airlines are ban pe zborurile catre Europa.

Urmariti-ne pe facebook in continuare pentru ca anul de abia a inceput si ofertele se anunta senzationale!

Comments

  1. Poti sa ma ajuti, ma intereseaza zborul Paris – Hong Kong la 306 euro pentru anumite date in luna mai. Multumesc

    1. admin

      La 306 euro nu mai sunt bilete. Au mai ramas la 512 euro pe expedia.de..
      in schimb, incearca pe expedia.de la multi-city si am gasit Paris CDG – Hong Kong HKG pe 27 mai, retur HKG – Londra LHR la 276 euro pe 12 iunie. Incearca mai multe date, incearca si Bruxelles, Air Seychelles au gresit grav de tot. Zborurile sunt cu Etihad, companie aeriana de 5 stele. Totusi eu as astepta pentru rezervarea de hotel, emiterea biletelor de avion. Drum bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *