Bilete de avion ieftine zilnic – 7 noiembrie

rasarit din avion bucuresti tokio

Pentru că nu am mult timp la dispoziție și pentru că îmi place să văd într-un singur loc toate biletele ieftine de avion și pentru că trăim într-o perioadă în care biletele de avion vor fi ieftine (noiembrie este una din lunile cele mai bune ca și prețuri), fără introducere suplimentară, vă ofer cele mai bune bilete de avion.

Air France: Bilet de avion București – Paris de la 179 euro. Iar oferta transcontinentală a zilei este biletul București – New York de la 448 euro. Iar dacă nu știți ce să faceți acolo, aruncați un ochi pe povestea călătoriei noastre la Rio!

KLM: Azi biletele de avion la promoție sunt cele cu destinație Asia. Un bilet București – Tokio  este doar 669 euro!

Alitalia: Pe 6 noiembrie s-a terminat promoția de toamnă. Așteptăm noile oferte!

CSA: Azi un bilet de avion pentru Praga începe de la 725 lei, iar unul pentru Bruxelles este doar 1064 lei.

Lufthansa: Seattle de la 869 euro sau Orlando de la 899 euro. Zborurile spre Asia sunt numeroase mai ales către China, așa că dacă aveți viză e păcat să nu ajungeți odată acolo.

Austrian: Nu zic decât atât, luminile și târgul de Crăciun la Viena este disponibil de la 109 euro, dus-intors, cu un bagaj de cabină ușor! O idee excelentă pentru un week-end mai prelungit.

Air Berlin: 76 euro pentru un bilet de avion București Berlin…

British Airways. Vreți să vedeți focurile de artificii de pe malul Tamisei? Un bilet de avion București Londra începe de la 80 euro dus. Bilete de avion pentru America de Nord de la 457 euro, iar pentru  Orientul Îndepărtat de la 493 euro.

LOT: Dacă vă interesează nordul Europei, LOT este o soluție excelentă pentru un city-break. Stockholm de la 175 euro dus întors. Multe se vor schimba după ce Wizz Air va începe zborurile către Varșovia!

TAP: Un bilet de avion București Sevilla este doar 260 euro și deschide toată Andaluzia pentru o vizită mai îndelungată.

Turkish Airlines: În sfârșit, o ofertă dedicată și celor din Cluj. Bilet de avion Bilbao 179 euro sau Dublin 169 euro.

Qatar Airways: Ultima zi pentru Oferte 2-la-1 la biletele clasa Business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *