Cine?

Eu sunt Bogdan. Traiesc in Romania, dar calatoresc in intreaga lume, fac ce imi place si cu sinceritate cred ca sunt cel mai norocos om de pe pamant.

Si am un vis. Sa vizitez toate țările din lume pana o sa fac 45 de ani. Poate si găsesc undeva un locșor unde sa ma stabilesc.

Nu sunt milionar (inca), nu conduc masini scumpe, rosii si decapotabile (inca), dar am niste prieteni extraordinari, o familie minunata si doua pisici. Imi place slujba pe care o am, imi permite sa fac ceea ce vreau si sa calatoresc destul de mult. Iar legat de deplasarile mele, tin sa spun ca imi place sa calatoresc cat mai confortabil, imi place sa dorm in conditii cat mai bune, imi place sa mananc mancare locala si sa beau cu localnicii.

Caut in fiecare zi oferte de calatorie, imi place sa descopar lucruri noi si sa creez itinerarii noi, fie pentru mine, fie pentru cei apropriati. Tot ce stiu despre a calatori, tot ce stiu despre cum sa obtii maximul de avantaje posibile atunci cand calatoresti, cum sa iti maresti colectia de mile si cum sa le cheltui cat mai economic voi posta aici. Nu voi incerca in niciun moment sa recomand ceva ce nu am facut sau voi face eu.

Asezati-va confortabil, luati un atlas aproape si urmariti calatoria, sau si mai bine, hai sa ne intalnim in tari straine, sa ne scuturam de praful drumului si sa bem un pahar impreuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *