City-break la Roma. Unde găsesc bilete de avion ieftine?

Bilete Avion Ieftine

Ați visat la city-break la Roma de două zile, ați căutat cazare și ați găsit ieftin și bine, în centru, aproape de toate monumentele, dar înainte să răsară soarele un gând v-a trezit din somn: unde găsesc bilete ieftine de avion la Roma? Parcă zicea ceva Viespea acu vreo două zile când ne povestea de city-break la Roma, dar nu mai bine caut eu, să nu mi-le ia cineva.
În timpul ăsta, Viespea deja găsise și și-a rezervat biletele de avion la Roma, poate nu pe cel mai direct zbor, dar sigur încântător pentru un “zburător frecvent”.

Când sunt bilete de avion ieftine la Roma?

Bilete de avion ieftine la Roma depind foarte mult de flexibilitatea voastră. De exemplu, pentru cei spontani, care vor să plece mâine, prețul unui bilet de avion este de 297 euro de persoană și poate ajunge la 690 de euro cu escală la Viena.
Roma este una din destinațiile romantice, asaltată de Valentine’s Day, dar și de mulțimea de turiști care sosesc începând cu luna iunie și ocupă orașul până în luna septembrie. Dacă sunteți flexibili, puteți zbura cu 136 euro de vineri până duminică, cu Tarom, în fiecare week-end din iunie și primele două din iulie. Dacă vreți un city-break mai plăcut, în care să pară că ați păcălit sistemul, se găsesc bilete de avion ieftine la Roma, pe Fiumicino, cu Tarom, pe perioada vineri – duminică sau sâmbătă – luni, din septembrie până în februarie 2014.

În principiu, cele mai bune bilete de avion ieftine la Roma apar în perioada septembrie – octombrie, când intrăm în off-season și când toți din industria turismului încă își mai doresc să fie hotelurile pline, turiștii mulți, bilete de avion ieftine nema, înțelegeți ideea…
Pentru a-și atinge planurile, multe companii aeriene low-cost scot tot felul de promoții mai mult sau mai puțin interesante, dar sigur cu niște prețuri imbatabile pentru două bilete de avion ieftine la Roma. Cel mai ieftin bilet, din tot anul 2013 și primele două luni din 2014 este cu plecare din București, de pe Otopeni, cu Blue Air, cu competiție strânsă din partea Timișoarei și a Clujului.

Cele mai ieftine bilete de avion ieftine la Roma!

Pentru un city-break la Roma, cele mai ieftine două bilete, pentru că o idee de week-end nu vine niciodată singură (mulțumesc pe această cale Doamnei Viespe), potrivite perfect cu programul nostru de vacanță scurtă, plecare vineri seară și întoarcere duminică seara!
Wizz Air vine la mică distanță, cu taxe mai mici dar cu prețuri mai mari la bilete, prețul mediu fiind de 90-110 euro pe bilet.

Bilete ieftine avion Bucuresti Roma
Cele mai ieftine bilete de avion la Roma!

Deci iată că se poate să găsești bilete de avion ieftine la Roma, cu preț de 29,98 eur pe bucată. Mai e loc suficient să adăugăm și taxe, și comisioane și ce mai cere un low-cost care se respectă și tot nu depășim 50 de euro de Viespe Călătoare!

Promoții la bilete de avion?

Din experiență, promoții sunt mereu, iar Doamna Viespe este îndrăgostită de Roma și de înghețata italienească, mie îmi plac pizza și pastele carbonara și nu am refuza un week-end în Cetatea Eternă.
Vă invit să dați un like pe pagina noastră de facebook și astfel să fiți în contact permanent cu cele mai noi noutăți și cu cele mai tari promoții de bilete de avion ieftine la ROMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *