Hibernare sau vacanta la soare?

There is always 5 o’clock somewhere.

După același principiu mă ghidez și eu acum. Deși aș vrea să fiu într-un loc cu soare și cu mai mult de 25 de grade în termometru, mă găsesc prins între ghețuri, în București. Cum nu îmi place să sau de pomană, după o perioadă în care am tot retrăit amintirile celor patru săptămâni de miere de anul acesta pentru care vă invităm să stați pe aproape că poveștile vor sosi una câte una, am început o nouă sesiune de căutări de zboruri, cât mai ieftine, care să ne aducă cât mai multe mile și care să ne ducă în locuri cât mai interesante și cât mai îndepărtate.

Prin urmare, răsfoind un pic ofertele disponibile săptămâna aceasta avem:

Air France, cu promoție către celelalte continente și cu o reducere de 40% la biletele din clasa Premium Voyageur și Business pentru destinații non-europene.

Alitalia, cu oferte speciale listate pe prima pagina, din care mi-a sărit în ochi decât zborul la Cairo la 245 euro.

Austrian Airlines care oferă un zbor la Viena dus-întors la doar 89 de euro. Din pacate, din ceea ce stiu , oferta lor speciala, red|upgrades, de a fi calatori la clasa business pentru zborurile europene, pentru un pret de la 109 euro nu aduce milele clasei business, ci doar pentru clasa la care ati platit biletul.

Lufthansa continuă să ofere zborul la Berlin dus-întors la 99 de euro.  De asemenea, are o promoție la prețuri interesante, sigur mai bune decât ale competiției, către America de Sud! Verificați, poate ceva vă face cu ochiul. A, să nu uit, în America de Sud acum începe vara…

Căutarea abia a început!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *