Idei de vacanță. Unde să ne petrecem concediul 7-13 iulie ?

Ieri aveam bilete de avion de week-end, azi e rândul concediului. Ca majoritatea concediilor suntem în căutarea unor bilete de avion ieftine către Europa, care să nu depășească un buget normal pentru călătorii.
Condițiile pe care le-am impus sunt: biletul de avion dus-întors să nu depășească 70 euro pe pasager sau să fie cel mai ieftin din orașul respectiv și să fie minim 6 nopti la destinație.

Bilete de avion ieftine Cluj-Napoca

Mulțumită Wizz Air, bilete de avion low-cost sunt disponibile către destinații interesante din Europa, cum ar fi: Bologna, Bari, Bergamo, Roma sau Veneția, destinații căutate și pentru mulțimea obiectivelor turistice din zonă. Legăturile cu trenurile sau autobuzele sunt dese și potrivite pentru vizite în orașele din împrejurimi.
Bilete de avion Cluj – Bologna: plecare luni 8 iunie la ora 06:00 și întoarcere luni 15 iulie la ora 10:50. Preț: 55,71 euro.
Bilete de avion Cluj – Bari: plecare sâmbătă 6 iulie la 11:20 și întoarcere sâmbăta următoare la 15:05. Preț 55, 71 euro.
Ar fi un concediu minunat, în care puteți să amestecați vizitarea monumentelor cu plaja pe zecile de kilometri din jurul orașului Bari.

Bilete de avion ieftine Târgu Mureș

Aici avem o particularitate, competiția dintre Wizz Air și Ryanair. Fiecare companie încearcă să scadă ceva din prețul ofertei de bilete pentru a atrage cât mai mulți călători.
Așa că avem bilete de avion dus întors de la 39 euro pentru Bologna, de la 64 euro pentru Dortmund, Frankfurt Hahn sau Budapesta.
Bilete de avion Bologna: plecare vineri 5 iulie la 14:05, întoarcere vineri 12 iulie la 18:20, cu Wizz Air la un preț de 39,60 euro.
Bilete de avion Dortmund: plecare sâmbătă la 06:25, întoarcere sâmbătă 13 iulie la 11:10, cu Wizz Air la 64,82 euro.

Bilete de avion ieftine Bucuresti

Tot Bologna este cea mai ieftină destinație. În aceeași săptămână mai sunt și alte destinații disponibile cum ar fi: Bergamo, Milano, Perugia. Biletul de avion București Bergamo vă costă 64,98 euro, de pe 5 iulie până pe 11 iulie.
Tot la același preț avem bilete de avion București Milano de vineri 5 iulie până vineri 12 iulie, cu Wizz Air.

Bilete de avion ieftine Arad

Da, singura cursă de avion de la Arad este și ea ieftină. 49,97 euro pentru un concediu de luni 8 iulie până luni 15 iulie. Unde să fie? Bineînțeles la Bergamo cu Wizz Air.

Bilete de avion ieftine Timișoara

De aici în jos, biletul cel mai ieftin depășește 65 de euro de pasager, dar cred că poate fi luat în considerare pentru un concediu de o săptămână.
Timișorenii au de ales între Bergamo sau Veneția (Treviso). Pentru Veneția prețul este de 67,54 euro, pentru 7 zile, între duminica 7 iulie și duminica 14 iulie.

Bilete de avion Craiova

Craiovenii, ca și arădenii, se bucură de prețuri speciale pentru Bergamo, cu Wizz Air, de vineri 5 iulie până pe 12 iulie. Prețul biletului de avion ajunge la 79,98 euro.

Bilete de avion Constanța

Mulțumită Ryanair, avem un zbor si din Constanța către Bergamo, cu plecare pe 7 iulie și întoarcere pe 14 iulie, la un preț de 85,36 euro

Voi ce ați alege?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *