Idei de vacanță. Unde să ne petrecem concediul?

După ce am prezentat bilete de avion ieftine pentru un city-break în weekendul 6-9 iunie, m-am gândit să caut și bilete de avion pentru concediu, adică pentru o vacanță de minim 7 nopți în perioada vineri 28 iunie – luni 8 iulie.
Condițiile pe care le-am impus sunt: biletul de avion dus-întors să nu depășească 50 euro pe pasager sau să fie cel mai ieftin din orașul respectiv și să fie minim 6 nopti la destinație.

Bilete de avion ieftine Cluj-Napoca

Clujenii pot fi bucuroși. Wizz Air îi iubește și are niște prețuri fenomenale pentru ei. Alegerea este impresionantă, opțiunile fiind Bari, Eindhoven, Dortmund, Charleroi sau Bologna, fiecare destinație disponibilă la prețuri sub 30 euro.
Recordul pentru bilete de avion de la Cluj-Napoca fiind 22,39 euro pentru Bari. Plecarea este pe 29 iunie la ora 11:20 și întoarcerea la ora 15:05 pe 6 iulie. Condiția este să aveți card Wizz Exclusive.
Ar fi un concediu minunat, în care puteți să amestecați vizitarea monumentelor cu plaja pe zecile de kilometri din jurul orașului Bari.

Bilete de avion ieftine Târgu Mureș

Nu numai clujenii sunt norocoși, bilete de avion ieftine fiind disponibile și din Târgu Mureș. Avem de ales între Bologna și Roma cu Wizz Air sau Pisa cu Ryanair. Iar câștigătoarea este – RAMPAMPAMPAM – Bologna, la 22,43 euro, de vineri 28 iunie până vineri 5 iulie.
Iar pentru că Bologna a mai trecut prin gândul Viespilor, băgați un ochi și aici!

Bilete de avion ieftine București

Pe locul trei sosește București cu o destinație italienească, în regiunea Umbria, în mijlocul țării, Perugia. În aceeași săptămână mai sunt și alte destinații disponibile cum ar fi: Bergamo, Dortmund, Verona, Alghero sau Katowice.
Biletul de avion București Perugia vă costă 39,27 euro, de pe 30 iunie până pe 7 iulie.

Bilete de avion ieftine Arad

Da, singura cursă de avion de la Arad este și ea ieftină. 45,93 euro pentru un concediu de luni 1 iulie până luni 8 iulie. Unde să fie? Bineînțeles la Bergamo cu Wizz Air.

Bilete de avion Timișoara

De aici în jos, biletul cel mai ieftin depășește 50 de euro de pasager, dar cred că poate fi luat în considerare pentru un concediu de o săptămână.
Timișorenii au de ales între Bergamo sau Veneția (Treviso). Pentru Veneția prețul este de 52,38 euro, pentru 7 zile, între duminica 30 iunie si duminica 7 iulie.

Bilete de avion Craiova

Craiovenii, ca și arădenii, se bucură de prețuri speciale pentru Bergamo, cu Wizz Air, de luni 1 iulie până pe 8 iulie. Prețul biletului de avion ajunge la 59,38 euro.

Voi ce ați alege?

Comments

  1. Ce sa zic, pomana curata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *