Idei de weekend. Europa de la 65 euro. 20-24 iunie

Vara se apropie chiar daca inca ploua si destul de frig. Ce poate fi mai placut decat sa ne facem planuri de vacanta pentru weekendul 20-24 iunie, sa gasim cele mai ieftine bilete de avion si mai mult decat atat sa ne planificam un citybreak de care sa ne amintim peste ani si ani?

Am cules informatii de la toate companiile aeriene care zboara din Romania oriunde in lume, le-am ordonat intr-un tabel si le metionez aici pentru ca voi sa nu mai pierdeti timp cu cautatul.

Condiții pentru ca un bilet să fie menționat: buget pentru călătorie de 100 euro/pasager, la destinație trebuie să petreceți minim o noapte, iar perioada de călătorie este 20-24 iunie.

Nu am luat în considerare deloc reducerile posibile dacă aveți card de fidelitate Wizz Air sau alte reduceri posibile. Toate informațiile sunt valabile pentru zboruri achiziționate azi 8 iunie.

Bilete ieftine de avion 

Se cunoaste ca vine vara pentru ca preturile la biletele de avion au crescut destul de mult. Daca in urma cu o saptamana aveam mai mult de 500 de zboruri din care sa ne alegem acum au ramas doar 16 zboruri posibile pentru un city break cu zbor sub 100 euro.

Bilete de avion low-cost București

De la București, singura destinație europeana posibila este Bari, dar aceasta este destul de neconvenabila.

Pentru Bari plecarea este duminica 23 iunie la 20:25 și sosirea este luni la 00:20. Zborul este cu Wizz Air și costă de la 85,64 euro de persoană.

Bilete de avion low-cost Cluj-Napoca

Biletele cele mai numeroase sunt din Cluj. Destinațiile sunt: Dortmund, Bologna, Roma.

Dortmund: plecarea este joi 20 iunie ora 12:35 sau sâmbătă 22 iunie ora 06:00 și întoarcerea duminica 23 iunie la 10:50. Prețul unui bilet de avion low cost Cluj – Dortmund este de 62,33 euro.

Bologna: plecare joi 20 iunie sau sambata 22 iunie și întoarcere sâmbătă sau, respectiv, luni la 15:10. Ambele variante costă doar 75,08 euro.

Roma: Plecare joi 20 iunie ora 19:00, întoarcere sâmbătă cu Ryanair până la Bari și de acolo cu Wizz Air spre Cluj. Preț: 85,64 euro

Bilete de avion low-cost Targu Mures

Din Târgu Mureș destinația cea mai ieftină este Dortmund. Plecarea este joi la ora 6:25 și întoarcerea este sâmbăta la ora 11.10. Prețul este 64,82 euro.

Voi ce planuri aveți peste două săptămâni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *