Noutati de la Companiile Aeriene

emirates, heathrow

Aer Lingus se retrage de la Otopeni, lasand Blue Air sa fie singura companie care zboara la Dublin direct.

TAROM, de la 31 martie, desparte destinatiile sale Beirut si Amman, oferind curse separate pentru fiecare, doua pe saptamana la Amman cu Airbus 318 si trei pe saptamana cu Boeing 737 la Beirut.

Vueling adauga, pentru perioada de vara, 19 iunie – 14/16 septembrie. doua zboruri pe saptamana catre Bilbao si catre Madrid.

Veste buna si pentru oradeni, WizzAir incepe zborurile de la Debrecen catre Dortmund pe de 26 aprilie cu frecventa de doua zboruri pe saptamana.

Asa cum era asteptat, ca sa stiti de la ViespeaCalatoare, sa nu avem discutii, Qatar Airways si SriLankan isi continua drumul de a deveni membru OneWorld prin unificarea cu Global Explorer, unealta OneWorld pentru tururi in jurul lumii. Etihad isi strange legaturile cu KLM si implicit cu SkyTeam, iar Emirates ramane pe traseul lor de independenta, planul de a deveni cea mai mare companie aeriana a lumii in urmatorii trei ani fiind urmat neabatut.

In continuare Boeing 787 ramane la sol, nicio companie aeriana nu isi programeaza zboruri in viitorul apropriat cu acest tip de avion. Poate o sa il repare si poate o sa avem ocazia de a zbura cu el.

Asa cum bunicii nostri se uitau pe cer si asteptau americanii, asa ma uit si eu si astept Emirates…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *