Pasti in Buenos Aires si Lima!

Asa cum se cuvine, Pastele trebuie petrecut printre crestini, si unde poate fi credinta mai puternic demonstrata decat in America de Sud, locul privilegiat al automutilatorilor care stiu ca asa vor fi scapati?
Pentru ca Viespile nu sunt asa de religioase, ba chiar si un pic contra extremismului, ne-am gandit sa transformam o vacanta in America de Sud intr-o luna de bejenie, de descoperit taramuri noi, la pas, fara graba, relaxat, in dulcele stil al localnicilor.
Pentru aceasta avem nevoie de o luna de concediu, un curs intensiv de telenovele (argentiniencele merita urmarite, zice domnu’ Viespe), fo’ 1500 de euroi prin buzunare, schimbati in dolari cu prima ocazie.
Bucuresti – Madrid.
Madrid – Buenos Aires cu TAM
Lima – Londra tot cu TAM
Londra – Bucuresti

Pozitionarea pentru biletul Madrid – Buenos Aires – Lima – Londra ne costa aproximativ 200 de euro, aproape la fel cat ne costa si biletul propriu-zis, care costa 316 dolari (241 EURO) si il gasiti pe expedia.com, optiunea multi city.

Ce castigam?

Mile la Star Alliance, un curs intensiv de tango – milonga la el acasa, un pas in lateral si suntem la Montevideo, de partea cealalta a raului Plata, ascultam vocea incasilor, gustam vaca argentiniana si arepas peruane, ne intoarcem mai spiritualizati, mai incarcati de energie, numai buna pentru un an asa cum e acesta!

Mai mult de bilet, care la 316 dolari e senzational de ieftin, va invit sa cautati cazare pe gustul vostru, iar daca nu gasiti ceea ce doriti, intrati pe airbnb.com sau pe couchsurfing, variante care pot fi mai ieftine sau mai placute!

Eu am ales:
Buenos Aires: Marseille des Anges Hotel, pentru calitate/pret. 10 nopti inseamna 422 euro sau Hotel Tryp Buenos Aires la 900 de euro si un rating fabulos.

Lima:Mundo Albergue de la 200 de euro pentru 10 zile sau NM Lima Hotel la 921 de euro, un rating senzational, camera spatioasa si mic dejun inclus.

Foloseste cineva biletul asta ieftin de avion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *