Raport lunar. Februarie 2013

Cea mai scurta luna a anului a adus cateva schimbari uluitoare si pe plan personal si profesional. La mijlocul lui februarie am hotarat sa intru la regim si sa incerc sa slabesc. E o provocare extraordinara si ma bucur ca am gasit un regim care sa imi placa si care sa ma faca sa ma simt bine si mai ales sa fie sanatos. Incerc sa ma gandesc la final, cand voi face poza aia pe care o au toti care au reusit…  Pana una alta in doua saptamani am scazut de la 124 cm la 117 cm in talie si se pare ca sunt pe cale sa mai scad mai departe.

Cescuta si Soricica, cele doua feline ale Viespilor, au fost foarte bucuroase ca nu fost nevoite sa doarma singure, ba mai mult, au stat doar cu mama lor umana cateva zile, lafaindu-se toate trei in pat. Viata de pisica are si avantaje, iar acum, cu venirea primaverii, porumbeii vin din ce in ce mai des la fereastra, iar Cescutei i se trezesc toate instinctele…

ViespeaCalatoare a gasit cateva afaceri ale zilei senzationale, bune de vazut intreaga lume si bune pentru a colecta zeci de mii de mile. Am gasit bilete de avion la Kuwait si Baku, bilete la New York, bilete pentru America de Sud si bilete pentru India, Thailanda si Malayezia, reusind sa economisim 1762 euro pentru cititorii nostri. Ca sa pun un pic suma asta in perspectiva, asta inseamna un bilet la clasa business dus-intors pana la New York!

Am inceput un nou serial, care se va intinde pe cateva episoade, despre 8 idei de week-end pentru 8 city-break de vis in Europa. Deja doua orase pe care le-am vizitat in 2011 au fost descrise de Doamna Viespe pe larg, Geneva si Stockholm. Stati pe aproape ca mai avem un sat mai mare, Luxemburg si Copenhaga, tara Craciunului permanent.

Nici una din cele de mai sus nu ar fi fost posibile fara ajutorul vostru si fara sa simtim ca, poate, cineva va profita de biletele de avion gasite si de comparatorul nostru de cazari. Va multumim si nu uitati, like daca va place, share daca e util si bucurati-va de calatorii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *