Fantastica saptamana!

In primul rand, ViespeaCalatoare si doamna Viespea vor sa va multumeasca voua, cei care ne cititi, comentati si ne sfatuiti despre ce, cand si unde sa va invitam la calatorie!

Sunteti fantastici si asta ne face sa fim si mai atenti si mai deschisi la oferte de bilete de avion ieftine sau la promotie.

Am inceput saptamana cu o invitatie in Noua Zeelanda, cu Malaysian Airlines, disponibila in continuare, am facut un tur al lumii rapid, vazand cascada Iguazu si miercuri am poposit in Nepal, sa ne incarcam bateriile. Joi, energizati, am ajuns la plaja in Gambia: Exotic, sexy si incitant! Pentru ca weekendul se apropria, vineri am plecat la dans in America de Sud si ne-am aratat excitati de cazarile din Japonia sau Coreea de Sud, pentru un minitur acolo.

Impreuna cu noi am avut 931 de cititori pe pagina oficiala de facebook si 558 de vizitatori din 17 tari au prins ofertele pe care le-am pus pe site. Din pacate nu am si o statistica a celor care le-au utilizat, dar eu sper la cat mai multi. UAU! E intr-adevar emotionant si pune presiune ca sa fim la inaltimea asteptarilor!

PS. Stiati ca Air France intra in zona de low-cost cu produsul MINI fares? Nu da mile, dar te duce dus cu doar 59 euro in Franta. Poate vine in Romania, poate nu, stati pe aproape ca maine aflam!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *