Turul Lumii cu Viespea!

Închideți ochii pentru o clipă și imaginați-vă:

Los Angeles, Honolulu, Sydney și Bangkok, mii de poze, sute de gusturi diferite si amintiri minunate pe care sa le depanati cunoscutilor.

Oferta constă într-o calatorie pe traseul Bucuresti – Viena – Londra – Los Angeles – Honolulu – Sydney – Bangkok – Londra – Viena – Bucuresti, desfasurata pe o durata de la 14 la 28 zile, cu un pret de la 1590 EURO de persoană. In mile, asta inseamna 26300 de mile cu British Airways.

Traseu propus

5 februarie. Maine plecam! ce ne punem la bagaj? Plecam tot cu un rucsac nu?

6 februarie. Cu dimineata pe urme, ajungem la Aeroportul Otopeni. Ochii sunt lipiți, dar ne asteapta 16 ore de calatorie. Abia la 17.00 ne suim in avionul de Los Angeles. E bine ca e un Boeing 747 si ca sunt mai multe locuri “favorizate” in avion, pe care va sfatuiesc sa le luati imediat cand le vedeti goale la check-in.
Aterizarea la Los Angeles este programata la ora 18.05, ora locala, deci avem un pic de timp sa ne dumirim care este treaba cu orasul asta in care vom petrece aproape 3 zile.
Folositi formularul de mai sus pentru a gasi cea mai buna oferta de cazare la Los Angeles, in functie de bugetul alocat si de placerea fiecaruia. Noi am sta la un hotel care sa fie in Beverly Hills sau la un hotel cu acces foarte bun la reteaua de metrou din oras.

9 februarie. Decolare tarzie, dupa-amiaza, numai buna pentru un pui de somn de recuperare dupa cele 3 zile de vizitat Los Angeles. Aterizarea la Honolulu ar trebui sa fie lina si placuta, iar daca avem noroc, o ghirlanda de flori ne asteapta la sosire. Noi ne-am orientat catre un hotel cat mai aproape de Waikiki Beach, din motive de surf, dar puteti cauta alte hoteluri care sa va satisfaca gusturile.

13 februarie. Cel mai lung zbor prin prisma orelor locale, ne asteapta sa ne imbarcam la ora 10 dimineata si aterizeaza la Sydney la ora 17.45, a doua zi, pe 14 februarie, la fix pentru o cina romantica de Valentine’s Day.
Noi ne folosim de milele stranse in cazarile anterioare si ne ducem direct la Intercontinental, poate ne gasesc o camera care sa dea spre celebrul pod din Sydney.

17 februarie. Aterizam la Bangkok. Constrastul intre bogati si saraci, zambetul permananent al locuitorilor, autobuzele senzationale, cum numai in filme gasesti m-au facut sa ma indragostesc de orasul asta.

Desigur, pentru ca nu este prima oara cand ajungem aici, eu nu pot decat sa recomand hostelul Refill Now. Dar, cum fiecare are preferintele sale, folositi formularul de cautare de mai sus.

21 februarie. Gata. Avionul pleaca din Bangkok si ne va lasa la Londra, Viena si mai apoi, la 20.30, la Bucuresti, coplesiti de multitudinea de orase vazute, de tipuri de viata diferite, injectati cu microbul calatoriilor.

De acum inainte viata nu va mai fi la fel. Totul va fi vazut prin ochii turistului, o poza cu locul acela special in care ai vrea sa te intorci va fi mereu aproape de tine si cel putin 6 luni de acu inainte ii vei bate la cap pe prietenii tai sa faca si ei un tur din acesta, poate chiar acesta si te vei intreba daca si tu erai la fel, pana in ziua aceea speciala in care ai citit un blog de turism si calatorii independente si te-ai decis. Plec! Vreau sa vad lumea! Vreau sa imi scot capul din siteuri si carti de turism si sa plec sa vad, experimentez pe pielea mea ce inseamna calatoriile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *