Bilete de avion ieftine zilnic – 2 Noiembrie 2016

Am început săptămâna cu o trecere în revistă a multor bilete de avion ieftine care ne pasc de la fiecare companie aeriană în parte și vă invit să le vedeți, să vă alegeți și să zburați. Destinațiile sunt numeroase și ar fi păcat să nu le folosiți…

Azi am zis să mă aplec mai cu atenție asupra a două destinații, prima noastră călătorie peste mări și țări, Singapore, și una nouă, iubită de români, Miami.

După umila mea părere, Singapore are toate șansele să fie capitala lumii, este situat strategic la egală distanță de Statele Unite, Europa și Australia, are un nivel de civilizație greu atins, este una din porțile de intrare în cultura asiatică, toate acestea fac ca să fie una din cele mai populare destinații de călătorie. Oferte și promoții la bilete de avion ieftine au cam toate marile alianțe, iar la întâmplare, un bilet dus-întors, cu Swiss, costă in jur de 540 euro. Detalii, aici.

A doua destinație este mărețul oraș Miami, tropical, plin de plaje, de cubanezi, de mâncare bună și, în perioada asta, de uragane. Dar, în ianuarie, un bilet de avion București – Miami pleacă de la 550 euro, cu British Airways. De ce nu?