Vacanță Mauritius. Insula Zahărului și a Romului

Vacanta mauritius

Vacanta mauritiusDacă vara vine pe meleagurile din emisfera nordică, Viespile și-au întins antenele și, provocați fiind, au scobit internetul în căutarea celei mai bune oferte pentru o destinație exotică.

Vacanta Mauritius. Avion

British Airways este responsabilă pentru oferta asta. Viespile nu au călătorit până acum cu OneWorld și este una din dorințele noastre de a zbura cu această alianță și în special cu British Airways, iar oferta lor pentru zbor Mauritius în mai este pur și simplu extraordinară. În primul rând plecarea e din Barcelona sau din Madrid. Noi am găsit de la Barcelona cu 479 euro, adică un preț de 0,035 cenți pe mila zburată. Cadoul nostru va consta în puțin peste 13000 de avios obținute după vacanta Mauritius 2013. În funcție de zilele din mai în care alegeți să zburați, biletele costă între 479 euro și 539 euro. Desigur, nu trebuie să uităm să adăugăm un bilet avion București Barcelona, bilet care costă în medie, în mai, 90 euro. Dacă decideți să renunțați la segmentul Londra – Barcelona final, un bilet avion Londra București costă 70 euro.

Vacanta Mauritius. Cazare decenta

Profităm din plin că sezonul de vârf a trecut și insula se pregătește de iarna (adică temperatura scade sub 20 grade noaptea) și folosind comparatorul de hoteluri din dreapta paginii am găsit in 0,0034 secunde 177 de hoteluri Mauritius și în jur. Desigur există și varianta în care să vă lăsați pe mâna unei agenții de turism, dar prețurile pe care le-am găsit sunt de peste 1300 euro de persoană. E o alegere personală, dar pentru Viespi independența primează. Iar Mauritius este o bază excelentă pentru Reunion și Madagascar.

Închei spunând că insula Mauritius este recunoscută pentru producția de zahăr și pentru romul din trestie de zahăr care, zice ghidul, se găsește peste tot pe insula. Dacă vă interesează să aflați ultimele oferte de bilete avion sau cazare ieftină, nu uitați să ne dați un like pe pagina noastră de facebook, iar ca să găsiți bilete avion ieftine Mauritius aveți la dispoziție ghidul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *