Viziteaza Hobbitul

Oaie noua zeelanda

Hobbitul ne asteapta din martie pana in decembrie 2013 sa ajungem la el acasa, langa Auckland si sa depanam la o pipa lunga cum e viata in Taramul Alegerii (Land of Choice), acolo unde japonezii sunt mancati de caini, japonezele omorate de taximetristi pirati si cei demisi pentru treaba asta se intorc la munca…

Pentru cavalerii care vor sa participe in cucerirea Noii Zeelande si implicit a tinutului Shire, am urmatoarea reteta:

  1. Se deschide www.malaysiaairlines.com.
  2. Se selecteaza Paris si Auckland.
  3. Perioada se pune dupa gust.
  4. Se gaseste pretul de 829 EURO.
  5. Se cauta un zbor la Paris care sa acopere perioada in care suntem plecati.
  6. Se fac poze!

Detalii necesare:

Se zboara cu escala de cateva ore la Kuala Lumpur. Avionul de la Paris catre Malaezia este un Airbus 380, iar conditiile de la bord sunt, cel putin dupa Skytrak, de 5 stele.

[youtube id=”tOBo-Lf7Giw”]

Avionul catre Noua Zeelanda este un Boeing 777, suficient de comod pentru cele 10 ore pana la Auckland. Va dau un pont: cand faceti check in online, verificati mai intai www.seatguru.com, are 90% din cursele aeriene recenzate si va indica locurile cele mai bune cu mare precizie.

Nu incerc sub nici o forma sa imaginez un program pentru Noua Zeelanda. Sunt atatea de vazut si de facut incat nici nu stiu de unde sa incep. Peisajele din Stapanul Inelelor, bungee jumping in natura, trekking si climbing cat cuprinde, traversarea insulei de Nord cu trenul decapotabil, toate acestea sunt disponibile in Noua Zeelanda. Un meci de rugby, intelegeti ideea. Eu mereu am zis ca daca ajung in Oceania, ma voi gandi de doua ori pana sa ma intorc.

Am cautat cazare in Noua Zeelanda si nu pot spune decat ca nu pot sa va dau ponturi, diferentele de pret sunt mari intre anotimpuri, intre insule si bineinteles conteaza si numarul de stele al hotelului.

Bugetul minim recomandat pentru 7 zile in Auckland, folosind oferta aceasta, este de 1700 de EURO. Din nou, asta e o apreciere de Viespe si nu tine seama de preferinte personale, evenimente sezoniere, promotii si oferte speciale. Va rog sa cautati cu incredere folosind formularul de mai sus pentru a gasi cea mai convenabila oferta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *