Raport de călătorie. Zbor Wizz Air București Malaga

Wizz air București Malaga

Vă pregătiți pentru un zbor București Malaga? Vă bate gândul să faceți o vacanța în Andaluzia? Aveți emoții pentru că zburați cu low-cost și nu știți care sunt serviciile la bord și la sol?
Ați nimerit foarte bine.
Vă voi povesti cum a fost zborul București Malaga de sâmbătă 21 Ianuarie în detaliu, începând de la sol, din fața calculatorului, până veți ateriza la destinație.
Veți afla cum să găsiți bilete de avion ieftine, cu adevărat ieftine, cu zi, lună și an, cum să le cumpărați, de unde să le cumpărați – aici ofer două alegeri, fiecare cu avantajele și dezavantajele inerente.
Dar stai, tot aici veți afla ce să faceți în preziua zborului și ce să faceți în ziua zborului la aeroport.
Dupa aceea veți putea citi un raport de călătorie pentru zborul București Malaga, așa cum l-am experimentat eu.
La sfârșitul articolului este un rezumat al pașilor ce trebuie urmați pentru a cumpăra bilete de avion București Malaga.
Acest raport de călătorie este parte a povestirilor de călătorie din jurul lumii pe care le-am făcut pentru a-mi îndeplini visul, de a vizita toate țările din lume până fac 40 de ani. Dacă vreți să știți mai multe despre acest vis al meu vă invit pe pagina Despre noi.

Ce trebuie să aveți înainte să ne apucăm?

Laptop sau telefon mobil de tip smartphone conectat la internet. Biletele de avion cele mai bune se găsesc pe internet, fără discuție. S-au dus vremurile când mergeai din agenție în agenție și întrebai cât costă fie un bilet de avion, fie o vacanță, poate poate prindeai un loc mai ieftin. Acum totul se rezolvă din fața calculatorului, cu câteva clickuri ai aflat tot ce te interesa.

Card de credit. Biletele astea ieftine de le găsim noi, trebuie sa le plătim cu ceva, nu? Recomandarea mea călduroasă este să economisiți bani și timp utilizând un card care să vă ofere un bonus sub forma de discount (Cash-back) sau sub formă de mile, cu acumulare.
Noi avem două astfel de carduri, amândouă cu acumulare de mile, pe care le utilizăm pe cât posibil la fiecare cumpărătura pe care o facem. Pe pagina de resurse găsiți mai multe informații, pas cu pas, cum să iei un card de călătorii.

Iar partea cea mai frumoasă este când cumpăr, ca acum, bilet de avion București Malaga, cu card de credit la care strang mile pentru altă companie aeriană.

Opțional este cardul de fidelitate. Dacă zburați cu low-cost atunci nu este cazul. Pentru cei care zboară cu curse de linie, tradiționale, vedeți motivele pentru care e bine sa ai un card de fidelitate citind articolul despre carduri de fidelitate.

Cum cumpăr bilete de avion București Malaga?

Am aflat că trebuie să ajung o săptămână la Marbella prin octombrie, așa că m-am și pus pe căutat. Uneori pică bine pasiunea asta de văzut lumea și se potrivește cu programul destul de încărcat pe care îl am la slujbă…
Din fericire am găsit destul de rapid bilete ieftine, nu prea convenabile ca timp și durată, dar suficient de ieftine cât să acopere o noapte în plus de cazare la Marbella. Degeaba am încercat să găsesc mai ieftine, ba nu se potrivea intervalul, ba erau prea scumpe.
Dacă aveți flexibilitate suficient de mare în alegerea intervalului sau a zilei în care vreți să zburați, vă dau un pont care vă va economisi un sendviș și o bere, să beți și să mâncați în avion gândindu-vă la Viespea călătoare. Facem noi cinste!
Intrați pe internet la adresa: www.preturi-bilete-avion.com folosind laptopul sau telefonul mobil.
Căutați destinația favorită, în cazul prezent am căutat București Malaga și veți găsi cele mai bune prețuri, categorisite pe luni, zile si ordonate după preț. Acum folosiți linkul de retur ca să găsiți și biletele de avion Malaga București.
Cum ziceam, de aici aveți două variante: prima este cea ușoară, urmați linkurile si cumpărați biletul de avion dorit.
A doua variantă este mai complicată și este mai riscantă. Înseamnă să căutați singuri pe site-uri care este cea mai ieftină variantă, să așteptați și să găsiți poate un un bilet de avion cu 3-5 euro mai ieftin. Depinde de alegerea fiecăruia și de timpul pe care îl are la dispoziție.
Fă o pauză acum și dă un like paginii noastre de Facebook și de Instagram și urmărește preturi-bilete-avion.com . Vei afla în orice moment unde sunt cele mai ieftine bilete de avion, când și cât costă, fiecare destinație fiind verificată atent în fiecare lună, lună de lună.

Ce să faci în preziua zborului?

Aici vine lista fiecăruia, depinde cat de organizat este.
Pentru mine, lista e simplă, chiar și pentru o săptămână de stat la Marbella.
Pentru low-cost trebuie să urmăriți ca bagajul să nu depășească dimensiunile pentru care ați plătit.
De fiecare dată când plec undeva încerc să mă îmbrac cât mai variat. Afară sunt -11 grade, la destinație +15, iar în aeroport sunt 25 și în avion 27. Ca să faci față schimbărilor astea de temperatură este nevoie să te îmbraci cu mai multe straturi.
Pune toate medicamentele într-o pungă transparentă, resigilabilă, de un litru. Dacă aveți nevoie de rețetă pentru vreunul, luați-o și pe aceea. Cosmeticele intră tot în punguța asta. Nici un recipient nu are voie să depășească 100ml, iar asta e destul de mult verificată la controlul de securitate.
Dacă vă luați echipamente electronice, nu uitați alimentatoarele și cablurile de legătură. Dacă le uitați nu e problemă, se găsesc peste tot, dar costă.
Faceți check-in online și tipăriți sau salvați tichetul de îmbarcare. Eventual ii faceți și o poză.
Eu plec cu biletul de avion București Malaga și retur la mine, că nu se știe când oi avea nevoie de el.

Ce faci în ziua zborului?

În primul rând trebuie să ai grijă de tine. Un zbor de la București la Malaga durează aproape 4 ore, iar atmosfera din cabina avionului este uscată, hipobarică.
Bea lichide suficiente și nu, nu alcool că deshidratează mai rău. Dacă ai, folosește o cremă hidratantă pentru față și mâini.
Fă programul în așa fel încât să ai timp să te îmbarci, adică să ajungi la aeroport cu 2 ore înainte de ora îmbarcării.

Ce faci la aeroport?

Primul lucru este să îți dai bagajul la ghișeul de check-in. Bagajul va merge în cala avionului până la destinație și îl veți recupera la sosire. Nu vă faceți griji, sunt semne unul după altul care să vă direcționeze către bagaje și de acolo către ieșirea din aeroport.
La controlul de securitate o să vi se ceară mai întâi sa arătați biletul de avion pentru ziua respectivă. Într-o tăviță o să puneți electronicele mari, în alta o să puneți punga cu cosmetice, sacoul (geaca sau paltonul) și alte obiecte de metal. Bagajele trec printr-o scanare cu raze x pentru a verifica ce se afla înăuntru.
Orice recipient de lichid mai mare de 100ml va fi aruncat la gunoi și nu veți putea trece mai departe cu el.
După ce ați trecut de securitate va urma controlul pașapoartelor. Când am zburat cu câteva luni în urmă, era o coada infernală. Sâmbăta, între 13.00 și 15.00 sunt 5 curse care să plece de la Otopeni. Era asa de liniște…
După ce ai trecut dincolo de controlul pașapoartelor, teoretic esti în nomansland, unde taxele nu există, totul e mai ieftin sau așa ar trebui…. ei bine realitatea este că la aeroport toate prețurile explodează și asta în toată lumea.
Dacă nu te pasionează shoppingul și nici nu vrei să mănânci o mâncare la supraprețurile din aeroport, și ai card de credit de la Banca Transilvania, înseamnă că ai acces direct la Business Lounge. Depinde de card, poti avea și un invitat. Lounge-ul este slăbuț ca și mâncare sau băutură dar nu plătești nimic, bei un pahar de vin așteptând avionul, te dai pe internet și urmărești avioanele aterizând și decolând.
Când se anunță că a început îmbarcarea, nu trebuie să te înghesui, ai loc asigurat în avion. Mai mult, cam toate companiile aeriene fac mai întâi îmbarcarea pasagerilor care plătesc mai mult sau care au statut privilegiat la cardul de fidelitate. Așa că degeaba stai acolo, înghesuit, în fața ghișeului că tot nu vei pleca mai devreme.

Ce faci în avion?

Cum intri în avion îți cauți locul. Primele cifre sunt numărul rândului, iar litera locul pe rândul respectiv. În principiu, A este la geam pe partea stângă cum zboară avionul, iar F este la geam în partea calaltă. Când ți-ai găsit locul te așezi cât mai repede pentru ca ceilalți pasageri să poată trece către locurile lor.
Înainte de decolare personalul de cabină o să îți spună exact ce să faci. Nu îți mai faci nicio grijă.
Azi colegii mei pasageri ai început să facă selfie-uri să vadă toți prietenii lor că zboară cu avionul.
A! Să nu uit, închide sau pune pe Flight mode telefonul. Oricum nu vei avea semnal.
Sau stai! Îți iei o sticlă de whisky și dai jumătate pe gât înainte de plecare și, deși te anunță de câteva ori că nu ai voie să bei alcool cumpărat de la sol în avion, bei în continuare, din sticlă, în văzul tuturor. Iar de oprit nu te oprești decât atunci când vine șefa de cabină și te anunță că nu o să mai zbori niciodată cu Wizz Air pentru că te trece pe blacklist. Această informație chiar trebuie să o verific dacă există și dacă e chiar e pusă în practică.
În rest, uită-te pe geam, bucură-te de zbor. Nu în fiecare zi vezi pământul de sus.
Iar când aterizezi, dacă ai zburat cu Wizz Air sau Blueair, aplaudă. Frenetic, să știe pilotul că a aterizat și a făcut treabă bună.
Mâncarea la Wizz Air este mereu aceeași, iar eu mereu îmi iau același lucru pe care l-ați mai văzut în pozele de pe Facebook. Un sendviș cu pui, un Pepsi și alune (dacă sunt singur) sau Snickers (numai când zbor însoțit). Costă 7 euro, in lei 28.

Rezumatul Articolului
Intra pe www.preturi-bilete-avion.com.
Caută bilete avion București Malaga
Urmează linkurile si cumpara biletul.
Zbor placut si lin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *