Bilete de avion ieftine zilnic – 31 octombrie 2016

bilete avion ieftine

Pentru că nu am mult timp la dispoziție și pentru că îmi place să văd într-un singur loc toate biletele ieftine de avion și pentru că trăim într-o perioadă în care biletele de avion vor fi ieftine (noiembrie este una din lunile cele mai bune ca și prețuri), fără introducere suplimentară, vă ofer cele mai bune bilete de avion.

Air France: Bilet de avion București – Paris de la 179 euro. Iar oferta transcontinentală a zilei este biletul București – Rio de Janeiro de la 779 euro. Iar dacă nu știți ce să faceți acolo, aruncați un ochi pe povestea călătoriei noastre la Rio!

KLM: Azi biletele de avion la promoție sunt cele cu destinație America de Nord. Un bilet până la Los Angeles este doar 723 euro!

Alitalia: A început promoția de toamnă și ține până pe 6 noiembrie. Biletele de avion pentru Europa pornesc de la 129 euro, iar cele pentru întreaga lume de la 499 euro. Grăbiți-vă!

CSA: Azi un bilet de avion pentru Praga începe de la 723 lei, iar unul pentru Bruxelles este doar 1060 lei.

Lufthansa: Singapore de la 599 euro sau Tokio de la 689 euro. Zborurile spre Asia sunt numeroase mai ales către China, așa că dacă aveți viză e păcat să nu ajungeți odată acolo.

Austrian: Nu zic decât atât, luminile și târgul de Crăciun la Viena este disponibil de la 109 euro, dus-intors, cu un bagaj de cabină ușor! O idee excelentă pentru un week-end mai prelungit.

Air Berlin: 76 euro pentru un bilet de avion București Berlin? Hmm, sunt curios ce face doamna Viespe zilele astea….

British Airways. Vreți să vedeți focurile de artificii de pe malul Tamisei? Un bilet de avion București Londra începe de la 80 euro dus. Bilete de avion pentru America de Nord de la 453 euro, iar pentru  Orientul Îndepărtat de la 493 euro.

LOT: Dacă vă interesează nordul Europei, LOT este o soluție excelentă pentru un city-break. Stockholm de la 175 euro dus întors.

TAP: Un bilet de avion București Sevilla este doar 260 euro și deschide toată Andaluzia pentru o vizită mai îndelungată.

Turkish Airlines: În sfârșit, o ofertă dedicată și celor din Cluj. Bilet de avion Koln 179 euro sau Madrid 179 euro.

Qatar Airways: Până azi oferte pentru Africa. Ce sare în ochi este un bilet până la Windhoek de la 592 euro. E o ocazie foarte bună pentru un drum în Africa și din nou, ce o face doamna Viespe zilele astea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *